tirsdag den 6. august 2013

Afsted igen!Så går det afsted til Sverige igen. 

Her er lige en billed rapport før afgang. Ser at der der kommer lidt regn, mens jeg er væk - dejligt - ellers er der unægteligt nogen planter der ville have fået problemer!
Mine Iris ensata har villigt sat frø - spændende!Og alle de pæoner der har blomstret, står nu med store fyldte frøkapsler Ja, der bliver noget at så!

Men nu går det nordpå!Blåbærene - og alt det andet venter!


8 kommentarer:

 1. Skønne billeder af dine iris Karsten. Sår du frøene af din Ensata? Jeg har vist også frø på min, hvordan gør man, og hvor lang tid tager det, inden de kommer op.
  Rigtig god tur til det svenske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth

   Tak tak.

   Ja jeg har tænkt mig at så frøene, det er første gang med Ensata, vil lige se om jeg kan finde noget om det - ellers vil jeg bare gøre som i naturen;) Måske ½ nu og resten til foråret? Kunne tænke mig kimbladet kommer ret hurtigt - fanerne nok først 2 år?

   En dejlig våd dag herfra!

   Slet
 2. Lækre billeder - som sædvanligt. Jeg går og lurer på frøstande og overvejer, hvilke jeg vil prøve at så. Planen er at holde lidt igen i år, ti hi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie

   Ja, det er altid en afvejning - Men i Sverige har jeg jo plads nok til at så på friland. Så alt interessant bliver anvendt!

   Ha en dejlig aften

   Slet
 3. Hei Karsten

  Ja, her er det som alltid mye spennende å se på. Dine liljer og blomsterfluer er utrolig flotte! Får håpe du får litt regn mens du er borte. Her regner det som bare det i skrivende stund, og det er også ventet mer lyn og torden senere i dag. Ha en god tur til nabolandet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hei Marit

   tak tak!

   Ja, tror det allerede har regnet godt begge steder - Jeg har hjørt tordfen i det fjerne - nok fra Norge:)

   Ha en dejlig aften

   Slet
 4. Hej Karsten
  Fine fotos af de flotte blomster,der er godt nok mange svirrefluer,Ole klagede også over de spiste alt pollen på no time,her har vi næsten ingen.
  Mums blåbær det bliver godt:)Håber du vil hygge i Sverige,og planterne får noget vand!!
  Ha en god uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jan

   Ja - svirrefluerne bestøver vist også lidt, Her er Sverige er de også men de søger skjul straks der er guldsmede i luften.
   Blåbærene er specielt gode i år - ikke så mange men med tyk skal og ligesom koncentreret sødme og syre - jeg spiser dem når jeg går ser dem i skoven. tror vandproplemet er løst for denne sommer:)

   Ha en dejlig dag

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...