fredag den 31. juli 2015

Den anden hale
Jeg plejer gerne at vise Hvalens hale, men idag er det Ormens det gælder.

Alt er blevet så stort i år, du har jo nok genkendt det meste:

Phloxerne er "Starfire" og "Orange Perfection" Astilberne er "Fanal" og "Deutchland" den blomstrende lilje er "Forever Susan", den satte jeg i 2012 og først i år ser den ud til at have fået rigtig fat.


Tror det er efteråret 14 der er skyld i denne frodighed!
Her har vidvinklen fået hele længden med 16meter fra halen til hovedet.
Og fra den anden side:
Tidslerne i forgrunden synes jeg passer fint ind, og så kræver de intet, kun en gang sådan hvert andet år, hvis jeg lige husker det, så går jeg ind og hiver lidt brændenælder op, når jorden er blød.
Blomsten er faktisk imponerende:
Og dejligt med humler! Den ser ny ud med sine flotte vinger.
10 kommentarer:

 1. Hej Karsten

  Ja, bedet ditt ser veldig frodig og flott ut! Astibene blomstrer her også, og i år er de senere ute enn i fjor. Men sensommeren i fjor gjorde plantene veldig godt, og det har vi sett i hele år. Tror aldri jeg har sett så rik blomstring som i år!

  Jeg må innrømme at jeg luker opp alle tistler jeg ser her. Jeg synes de er fine, men de stikker og er et ugress som brer seg mer enn jeg liker ;)

  Humler er det riktig mange av her også. Nå venter jeg bare så sommerfuglene som skal innta mine nye sommerfuglbusker som snart blomstrer :)

  Ha en deilig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hei Marit

   Ormehalen er stort set fra 2012 - og år for år er den blevet frodigere - og nu i årsuper!

   Ja nu er der forskel på tidsler og tidsler - denne har torne, men ikke ret mange - lidt ligesom roser:)

   Igår i solen kom sommefuglene her - men jeg klippede græs så de timer fik jeg ikke taget billeder.

   Ha en dejlig dag

   Slet
 2. Vackert!
  Gillar mixen mellan klassiska trädgårdsväxter och tistlarna. Sedan att trädgården gränsar/övergår till skog tycker jag är helt underbart. (Svårt att översätta i den egna trädgården så här i staden, men genom att försöka klä trädgårdens yttre väggar med grönt försöker jag ändå lura ögat - och mig själv =o)
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katarina

   Ja i en mera fyrkantig stadsträdgård, är det svårt med en naturlig övergång från den mera traditionella trädgården til naturen - den fins ju inte;)
   Ja det gröna gör väggarne mjukare - så skulle jag nog också göra!

   Ha det gott du med!

   Slet
 3. Sjovt med en forædlet lilje midt i alt det frodige og vilde grønne. Er din floks reelt orangefarvet? Jeg spørger, fordi jeg blev skuffet af den, vi havde engang, idet den viste sig at have en mystisk blandingsfarve, som hverken var orange, pink, lilla eller rød.Det er en perfekt sommer for astilber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie

   Nej den er ikke orange, men netop bare lidt derhen af - på en god dag, i det rigtige lys og med næsten lukkede øjne lader jeg som om:)

   Ja Astilberne har det super både her og der:)

   Ha en dejlig aften

   Slet
 4. Hej Karsten
  Jeg skal love for, at Forever Susan er kommet efter det i år. Det ser fint ud med tidslerne, men det er nok ikke dem vi finder i grøftekanten?
  Der er en kommentar til dig på mit sidste billede i mit nye indlæg. Igen mange billeder - så du kan nok ikke se dem alle.
  Hyg dig i Sverige

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej lisbeth

   Ja tror igen det er efteråret 14 der er årsagen. Jo disse tidsler finder jeg i grøfterne her, ved ikke om den er forvildet - men frøene flyver jo langt!
   Fik alle billeder hjem - plukkede bare lidt blåbær og da det var klart var Høneballen i hus:)

   Spændende om der er frø i disse hyben!

   Ha en dejlig aften

   Slet
 5. Godaften Karsten.Dejligt at se billeder fra din have.Og skøn lilje.......................og min hvide astilbe står også flot lige nu.
  Her vokser det hele også godt til.Så der er gang i saksen lige for tiden.
  Rigtig god weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. godmorgen Jette

   Det er forbløffende at så meget vokser så godt, meget er større end vi før har set det, her er det mest visse iris der har bredt sig -der bliver der også klippet!

   En dejlig weekend til dig med!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...