torsdag den 2. februar 2012

Color of the year 2012

"Tangerine Tango", a spirited reddish orange. Ja, det hedder den, det er Pantone der fører sig fremJeg ved egentlig ikke hvad jeg skal mene, synes jo at denne farve har været blandt topfavoritterne længe, men alligevel når jeg nu kigger lidt i mine billeder er der ikke så vildt mange blomster der rammer sådan helt plet. måske denne her?:

Rosen er: "Summer song" - Austin 2005. Men ellers må jeg over i Hemerocallis - Dagliljer eller Liljer for at finde kandidater, eller måske Echinacea - Solhat: "Mama Mia" som endnu ikke har blomstret for mig, kunne være et bud?


Hvad med dig? har du en blomst der bare rammer skiven?


Farven gør mig glad, den minder om sommer, om gløderne i et bål og om en varme der godt kan synes langt væk lige nu.5 kommentarer:

 1. Min kvæde har den farve når den blomstrer... så ja jeg kan også være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende - Og det må da være temmelig flot og imponerende - kvædeblomsten plejer vist oftest at være hvid/pinkagtig?

   Slet
 2. Min er en busk-kvæde...måske æble-kvæde. Jeg skal huske at tage billede af den, når den blomstrer!
  Jeg vidste ikke at den var hvid-pink, troede alle var som min!

  SvarSlet
 3. Kanskje solhatt Art's Pride kan måle seg. Nydelig nesten neon oransje farge. Har lyst å prøve "Summer song" selv- selv om jeg er i sone H6-7. Kankje den ikke vet det selv?;-). Jeg elsker orange!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hei Lena

   Det er jo en austin rose så mon ikke det skal gå. bare du får podestedet godt langt ned i jorden.

   Tror også netop denne solhat kommer tæt på:)

   Ha en dejlig aften

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...