tirsdag den 28. februar 2012

Showdown - ALDI mod NETTO

For et par uger siden købte jeg nogle stauder i Aldi, de var nærmest latterligt billige: 10kr stykket. i dag i Netto havde de her så et meget tilsvarende tilbud, nærmest identiske pakker og samme lave pris. 


Her ligger de så:


Det er Aldi øverst og Netto nederst.

Jeg har hygget mig med min egen lille Tirsdagsanalyse. Produkterne fra de 2 discountmarkeder præsenterer sig jo meget ens, meeen Nettos er fra et anerkendt firma "de Ree" og der er 3 akelejer mod Aldis 2.
Dette siger jo intet om hvordan de vil vokse, men det er jo heller ikke så vigtigt for dagens mogensen & kristiansen, og jeg bliver nødt til at sige at Netto er en klar vinder af denne tirsdagsanalyse, Aldi kan få en eller anden klaphat. 

Nå, hvad skal jeg da gøre med disse impulskøb, skal de jorden nu mens vi har lidt varme, eller skal jeg vente til efter næste uges frost?


Til sommer håber jeg at kunne udpege den rigtige vinder.

2 kommentarer:

 1. Det tror jeg 'såmend' ikke gær nogen forskel.

  Jeg har også været på rov i lavprisbutikkerne, selvom jeg sår stauder. Går dermed både med rem og seler.

  Dem fra Aldi har jeg pottet og stillet ud efter en uge-10 dage, hvor de stod i pakkerne og akklimatiserede sig. Dem fra Netto står nu og vænner sig til kulden. Der er jo tale om rødder, ikke om spirere. De er ret hårdføre, og så er det jo stauder, lige som dem, der er i haven under jorden i forvejen. De bør og kan klare ' mosten' er jeg overbevist om.
  Jeg giver mine tre år til at bevise, hvad de kan. Har ikke været skuffet tidligere, så jeg må nok indrømme, at der i år var tale om storindkøb.

  God fornøjelse med dem. Jeg hører meget gerne om dine erfaringer. Vi kan jo 'dele' . :)

  Bedste forårshilsner fra
  Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne

   Jeg sår også en del - men for blomsterne del er det mest det mere usædvanlige - specielle kryds fra klubber og også nogen jeg selv forsøger mig med.

   Jeg skal nok rapportere om den videre skæbne med disse stauder ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...